Emekliler’den Erdoğan’a Dosya

Emekliler’den Erdoğan’a Dosya

Yayınlanma:
Emekliler’den Erdoğan’a Dosya

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Cumartesi günü Isparta’ya gelen Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başta TOKİ konutları olmak üzere sorunlarını içeren bir dosya sunarak çözüm istedi. 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Cumartesi günü Isparta’ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta’da bazı yatırımların açılışını yaptı ve bazı kamu kurum ve kuruluşları ile teşkilatı ziyaret etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Ağustos Cumartesi günü saat 13.30’da özel bir uçakla Süleyman Demirel Havalimanına indi. Ak Parti Milletvekili ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Erdoğan, buradan konvoy halinde Organize Sanayi Bölgesine geçerek burada Meyve Konsantre Fabrikasını açtı. Ardından Isparta şehir merkezine geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında halka hitap etti ve ardından çarşıda bir süre dolaşarak halkın sorunlarını dinledi. 

EMEKLİLER’DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DOSYA 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaya olarak Belediye Başkanlığını ziyarete giderken Halı Sarayı önünde Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Abdülkadir Ersal ile karşılaştı. Burada Başkan Ersal tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a başta emekliler için yapılması planlanan TOKİ konutları olmak üzere emeklilerin sorunlarını içeren bir dosya sundu. Başkan Abdülkadir Ersal, dosya hakkında da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kısa bir bilgilendirmede bulundu. 

ERSAL; “EMEKLİLERİN BEKLENTİSİ OLAN TOKİ 

KONUTLARININ BİR AN ÖNCE YAPILMASINI İSTİYORUZ” 

Dosya takdiminden sonra, söz konusu dosya ile ilgili olarak bir açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, emeklilerin dertlerinin çok olduğunu belirterek; “Dernek olarak üyelerimizin dert ve sorunlarını içeren bir dosya hazırladık. Bilindiği gibi, seçim sürecinde bu dosyayı derneğimizi ziyaret eden Ak Partili Milletvekillerimize de takdim ettik ve çözümü noktasında destek istedik. Şimdi ise aynı dosyayı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da verdim. Bilindiği gibi, emekliler olarak şuanda en büyük talebimiz üyelerimiz için TOKİ tarafından yapılacak olan konut olayıdır. Bu konutların şehrimize bir an önce yapılarak emeklilerimizin konut sahibi olmasını istiyoruz. Dolayısıyla inşallah başta bu TOKİ konutları meselesi olmak üzere sorunlarımızı sayın Cumhurbaşkanımıza bir dosya halinde sundum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum