Emeklilere Ev Sahibi Olma Fırsatı

Kirada oturan binlerce emekli Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) çağrı yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2014 11:31
Emeklilere Ev Sahibi Olma Fırsatı

Kira öder gibi ev sahibi olmayı talep eden emekliler TOKİ'den cevap bekliyor.

Emekliler; intibak ve promosyon taleplerini dile getirirken, kirada oturanlar da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) çağrı yaptı. Emekliler, dar gelirlileri ev sahibi yapan TOKİ'ye "Sadece emeklilere yönelik uygun fiyatlı konut üretin" diye seslendi.

Kira öder gibi ev sahibi olmak istediklerini söyleyen emekliler, TOKİ'den müjdeli haberi beklediklerini belirterek, şöyle konuştu:

'KİRA BİZİ ZORLUYOR'
"Aldığımız maaşın büyük bölümü kiraya gidiyor. Ayrıca ev taksitine para ayırmamız imkansız. TOKİ, bizler için uygun fiyatlı konut üretsin. Ödemeleri de eve yerleşince başlasın.Kira yerine ev taksiti ödeyelim. TOKİ böyle bir imkan sunarsa başımızı sokacak evimiz olur. Hem sürekli kiraya zam isteyen ev sahibiyle uğraşmayız hem de kendimizi güvende hissederiz."

BAŞIMIZI SOKACAK BİR EVİMİZ OLSUN
İşte bazı emeklilerin yorumları: Ev sahibi olmak için tek umudumuz TOKİ. Bize uygun şartlarla konut yaparsa, kiracı olmaktan kurtuluruz. Kirada oturan binlerce emekli Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) çağrı yaptı. Kira öder gibi ev sahibi olmayı talep eden emekliler TOKİ'den cevap bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum