Emeklilerin Maaşlarını Evlerine Kadar Götürdüler

Emeklilerin Maaşlarını Evlerine Kadar Götürdüler

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2020 14:07
Emeklilerin Maaşlarını Evlerine Kadar Götürdüler

Isparta Valiliği bünyesinde kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince sokağa çıkması yasak olan 65 yaş üzerindeki vatandaşların emekli maaşlarını evlerine kadar götürülerek bizzat ellerine teslim ediliyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile evlerinden çıkmaması istenen 65 yaş ve üstündekiler ile kronik rahatsızlığı olanlardan Isparta’da ikamet edenlerin ihtiyaçları, Valilik bünyesinde kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince karşılanıyor.

YAŞLI VATANDAŞLARIN MAAŞLARI
EVLERİNE TESLİM EDİLİYOR
Bunlardan birisi de 65 yaş üzerindeki vatandaşların emekli olmaları hasabiyle aldıkları emekli maaşları. Maaşlar da yaşlı vatandaşların evlerine kadar götürülerek görevlilerce ellerine teslim ediliyor.

GÜNEY VE ÖZGE; “BÜYÜKLERİMİZİN DUASINI
ALMAK BİZE MANEVİ HUZUR VERİYOR”
Valilik Vefa ekibinde yer alan görevlilerden İmam – Hatip Adnan Güney ve Muhammed Özge; “65 yaş üstü büyüklerimizin maaşlarını bankadan çekerek evlerine kadar gidip kendilerine teslim edip dualarını alıyoruz. Dua almak bize manevi huzur veriyor. Yaptığımız işin bizi en mutlu eden yanı da bu” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.