Emekliye Taahhütlü Müjde

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Emekliler için Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun hazırladığı taahhütnameyi hatırlatarak “Emeklinin yüzü CHP iktidarında gülecek” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2015 18:18
Emekliye Taahhütlü Müjde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun CHP iktidarında emekliler için yapacağı yeni düzenlemeleri noter tasdiki ile taahhütname altına almıştı.

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Kılıçdaroğlu’nun o taahhütlerini hatırlatarak “Emeklinin yüzü CHP iktidarında gülecek” mesajı verdi.
Ön seçimin ardından hızla Genel Seçim çalışmalarına başlayacak olan CHP’nin İl Başkanı Senayi Demirkol, Isparta’da da emeklilerin ciddi sıkıntılar yaşadığını işaret ederek Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun o taahhütlerini hatırlattı.

Kılıçdaroğlu'nun noterden aldığı taahhütnamede şu maddeler sıralandı:

1- Tüm emeklilere bayramlarda birer maaş ikramiye verilmesi için gereken yasal düzenlemelerin bir ay içinde yapılmasını sağlayacağımı…

2- 2015 yılı için tüm emekli vatandaşlarımızın, en geç Ramazan Bayramının birinci günü olan 17 Temmuz 2015 tarihine ve Kurban Bayramı'nın birinci günü olan 24 Eylül 2015 tarihine kadar birer maaş tutarında ikramiyenin, emeklilerin banka hesaplarına yatırılmasının sağlanmasına…

3- Emeklilere verilecek yıllık 2 maaş tutarındaki ikramiyenin, Başbakanlıkta bulunacağım süre içerisinde her yıl, muntazaman sürdüreceğimi…

4- Mevcut iktidar çevrelerinin emeklilere verdiğim ikramiye müjdesine karşı yapacakları karanlık kampanyalara karşı şimdiden ilan ediyorum ki şayet bu sözleri tutmazsam, Genel Başkanlıktan ve Başbakanlıktan derhal istifa ederek siyaseti bırakacağım.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum