Emirdağspor Emrespor'u TFF'ye Şikayet Etti

Emirdağ Spor, geçtiğimiz hafta sonu Isparta Emre Spor deplasmanında yaşananları Türkiye Futbol Federasyonuna yazdığı resmi yazıyla bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2011 00:57
Emirdağspor Emrespor'u TFF'ye Şikayet Etti

Emirdağ Spor, geçtiğimiz hafta sonu Isparta Emre Spor deplasmanında yaşananları Türkiye Futbol Federasyonuna yazdığı resmi yazıyla bildirdi.

Emirdağ Spor Kulüp Başkanı Eren Pamuk imzalı 2011/36 numaralı resmi yazıda şunlara yer verildi: “Federasyonumuz tarafından organize edilen Bölgesel Amatör lige 2 yıldır katılmaktayız. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Bölgesel Amatör lige renk, heyecan ve kalite getiren kulübümüz kendisine büyük hedefler koymuş ve ciddi yatırımlar yapmıştır. Büyük hedefleri olan kulübümüz buna paralel olarak sporun ve centilmenliğin dışına çıkmamış TFF’dan bu güne kadar ciddi herhangi bir ceza almamıştır.
23.10.2011 Tarihinde oynan Isparta Emre Spor- Emirdağ Spor 7. Gurup Bal Ligi müsabakasındafutbol adına utanç verici olayların meydana geldiğini fair play kurallarının hiçe sayıldığı birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyulduğu bu dönemde Isparta Emre Sporlu oyuncu ve yöneticilerin başta teknik direktörümüz Aydın Yalabık’a, kulüp başkanımız Erdal Pamuk’a ve spor aşığı olan Belediye Başkanımız Cengiz Pala‘ ya sözlü ve fiili saldırılarda bulunmuşlardır.

Sadece sakatlanan oyuncumuzun durumunu sormak için saha kenarına gelen Teknik Direktörümüzün Isparta Emre Sporlu oyuncularının yönetici ve hocalarının kendi yedek kulübelerinden koşarak gelip  hocamıza, başkanımıza ve yedek oyuncularımıza saldırmaları Şeref türbininde oturan belediye başkanımıza Emre Sporlu kalecinin el, kol ve utanç verici hareketlerde bulunmaları güvenlik ve oyunun selameti açısından teknik kadro ve oyuncularımızın içeriye alındığında tüm oyuncuların ve  kulüp başkanlarının koridorda hakaret etmeleri ve saldırmaları geçmiş olsun demek için soyunma odamıza gelen belediye başkanımıza da  hakaret içerikli sözlerin edilmesi ve tartaklanması spor adına utanç verici boyutta olduğunu kulübümüz adına sizlerle paylaşmak isterim.

Isparta ASKF‘ye  resmi dilekçe ile maçın güvenliğinin sağlanması amacı ile başvuruda bulunsak da Türk futbolunun linç edildiği bir maç oynamış bulunmaktayız. Isparta ASKF Başkanı aynı zamanda maçın denetçisi olan Mustafa Özsavlu Şeref Türbininde bulunan Emirdağ Spor yöneticilerine ve belediye başkanına sinkaflı kelimeler kullanarak defolun gidin şeklinde hitapta bulunulmuştur. Böyle bir maçın oynanmış olması buna maçın hakemlerinin ve güvenlik güçlerinin çanak tutmasını da esefle kınıyoruz. Amacımızın Tük Futboluna hizmet etmek olan kulübümüze yapılanların Rusya  da bile yapılmayacağı yaşanan olayların ne kadar üzücü boyutta olduğunun göstergesidir. Emirdağ Spor Futbolcularına ve maçın hakemine küfürün, tekmenin ve tokatın serbest olduğu ve buna herkesin seyirci kaldığı hakemin misafir takımı bu kadar ezdirdiği, güvenlik güçlerinin maç esnasında ve koridorda saatlerce  küfür ve hakaret ettirdiği  bir maçın sonunda bir buçuk saat sonra stattan ayrılabilmemizin gerekçeleri tarif edilemez. Bu doğrultuda Kulübümüzün hakkını korumak sizlere düşüyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.” şeklinde oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum