Emniyet 12 Olayı Aydınlattı

Emniyet 12 Olayı Aydınlattı

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2021 13:03
Emniyet 12 Olayı Aydınlattı

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde meydana gelen hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda; 11 Hırsızlık ve 1 Nitelikli Dolandırıcılık olayının aydınlatıldığı öğrenildi. Emniyet ekipleri tarafından ele geçirilen suça konu malzemeler sahiplerine teslim edildi.  

Emniyet ekipleri tarafından konuya ilişkin yapılan çalışmalarda 23 kişinin yakalandığı, 19 şahıs hakkında adli kontrol kararı verildiği ve 4 şahısın ise tutuklanarak cezaevine konulduğu öğrenildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın araçlarından ve ikametlerinden ayrılırken kapılarını kilitlemeleri, araçlarının anahtarını aracın üzerinde bırakmamaları motosiklet ve elektrikli bisikletlerini daha güvenli olan apartman içerisi, garaj vb. yerlere kilitleyerek park etmeleri hırsızlık olaylarının engellenmesi açısından büyük önem arz etmektedir

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın her türlü talep ve bildirimlerini 0505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP tabanlı iletişim kanalımızdan yazılı olarak Isparta Emniyet Müdürlüğümüze ulaştırmaları bizlere güç katacaktır.”

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.