Emniyet 3 Dakikada Yakaladı

Isparta Polisi, çalıntı olduğu bildirilen 07 plakalı bir otomobili, yaptığı hızlı çalışmayla yaklaşık 3 dakikada içersinde yakaladı. Yapılan operasyon sonunda araçta bulunan 2 kişinin çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2013 10:33
Emniyet 3 Dakikada Yakaladı

Isparta’ya giriş yaptıktan sonra MOBESE tarafından fark edilen 07 plakalı çalıntı araç, Davraz Mahallesi’nde yaklaşık 3 dakika içersinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Alınan bilgiler doğrultusunda, Antalya’nın Kepez İlçesi’nden bir süre önce çalındığı belirtilen 07 ENZ 33 plakalı bir otomobil, içersinde bulunan 2 kişiyle birlikte kente giriş yaptıktan yaklaşık 3 dakika sonra yakalandı.

Emniyet güçleri yaptıkları çalışmalarda, konuyla ilgili aracı otoparka çektirirken, araç içersinde bulunan S.G. ve N.Y.’yi de Halıkent Polis Merkezi’ne götürdü.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yaptığı GBT (Genel Bilgi Tarama) Sorgusunda araçta bulunan S.G.’nin mal beyanında bulunmamak suçunda Antalya İcra Mahkemesi’nce arandığı, diğer şahıs N.Y.’nin de Hırsızlık (Güveni Kötüye Kullanma) - Dolandırıcılık ve Mal Beyanında Bulunmamak suçları olmak üzere toplam 3 farklı suçtan dolayı arandığı tespit edildi.

Şahısların gerekli işlemler için adli mercilere sevk edileceği aktarılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.