Emniyet 4 Ayda 866 Kişiyi Yakaladı

Emniyet Müdürlüğü 2014 yılının ilk 4 ayında çeşitli suçlardan aranan 866 kişiyi yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2014 13:49
Emniyet 4 Ayda 866 Kişiyi Yakaladı

2014 yılının ilk 4 ayında Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan kontroller ve GBT sorgulamalarında il merkezinde çeşitli suçlardan aranan 866 kişi yakalandı.

İl merkezinde ve il giriş çıkışlarında yapılan uygulama ve GBT kontrollerinde; cinayetten 3 kişi, cinsel suçlardan 11 kişi, yaralamadan 161 kişi, hırsızlıktan 46 kişi, tehditten 59 kişi, sahtecilikten 13 kişi, uyuşturucu madde bulundurmak ve satışını yapmaktan 25 kişi, yağmadan 2 kişi ve hakaretten 46 kişi olmak üzere ve diğer suçlardan aranan toplam 866 kişi yakalandı. Bunların dışında ise aranan 90 kayıp şahıs bulundu.

YOL KONTROLLERİNDE SUÇLU YAKALANIYOR
Emniyet Müdürlüğü, şehrin giriş-çıkış noktalarında yapılan yol kontrolü ve GBT uygulamalarında da suça karışmış kişileri yakalamaya devam ediyor. Yapılan açıklamada ise; Bir başka şehirde suç işlemiş ve şehrimize gelen suçlularda yapılan kimlik kontrollerinde yakalanmaktadır. Çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Vatandaşların huzur ve güvenliği için suç işlemiş kişilerin ise bu uygulamalar sayesinde yakalamaya devam ediyoruz"

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ise, zaman zaman yol kontrol noktalarında görevli polisleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ