Emniyet Amiri’nin Görev Aşkı

Isparta trafiğinde plakasız ve abart egzost motosiklet kullanımının önüne geçmek için mesai mefhumu gözetmeyen Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Erol Ülgen, çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2012 11:27
Emniyet Amiri’nin Görev Aşkı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Isparta trafiğinde kol gezen plakasız ve abart egzostlu motosikletlere aman vermeyen Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri denetimlere ara vermiyor.

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın üzerinde önemle durduğu konuların başında yer alan motosiklet denetimleri konusunda, ekipler talimatları harfiyen yerine getiriyor. Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Mehmet Erol Ülgen de mesai mefhumu gözetmeden ekibiyle birlikte denetimlerde bizzat görev alıyor.

Şehir merkezinde motosiklet yoğunluğu bulunan bölgelerde devriye gezen Emniyet Amiri Ülgen, uygulamalar esnasında, hem denetleme yapıyor hem de eksiklik gördüğü tüm motosikletlere bizzat işlem yapıyor.

1 Haziran itibariyle motosiklet uygulamalarını sıklaştıran Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri bir haftalık dönemde sayıları 50’nin üzerindeki tescilsiz motosikleti trafikten men etti. Demokrat Asayiş Muhabiri Feti Kılıç da o denetimleri yakından takip etti. O kontrollerden biri sırasında Emniyet Amiri Ülgen , otomobil egzostu takılan bir motosikleti durdurdu. Normalden kat ve kat fazla, gürültü ve zehir saçan motosiklet sürücüsüne işlem yapıldı. Bunu gören bazı vatandaşlar, “Amirim sizi gece de gündüz de sürekli sokaklarda denetim yaparken görüyoruz. Siz hiç uyumuyor musunuz? Dinlenmiyor musunuz? Eğer herkes sizin gibi görev yapsa şehirde hiçbir sorun kalmaz” ifadelerini kullanırken Ülgen, bu sözlere karşılık, “Biz görevimizi yapıyoruz” yanıtını verdi.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.