Emniyet Bir Vatandaşı Daha Sevindirdi

Isparta Emniyet Müdürlüğü Engelli bir vatandaşımızı daha sevindirdi. Hayatını yatağa bağımlı şekilde sürdüren 50 yaşındaki H.M. isimli vatandaş tekerlekli sandalyesini "Toplum Destekli Polis “ten teslim aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2013 18:13
Emniyet Bir Vatandaşı Daha Sevindirdi

Konuyla ilgili Emniyetten yapılan bilgilendirmede "Isparta Emniyet müdürlüğü görevlilerinin sorumluluk alanı mahallelerde ziyaretleri sırasında, bir vatandaşımız kendisinin Eğirdir ilçesi Bağıllı kasabasından olduğunu ve burada ikamet eden 50 yaşında ve 5 yıldır süren hastalığı nedeni ile hayatını yatağa bağlı olarak idame ettiren H.M isimli bir bayanın olduğunu, bayanın acilen tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu bildirerek talepte bulundu.

Konu ile ilgili çalışma yapan personel sanayi esnafımızın da katkılarıyla tekerlekli sandalye temin edilerek teslim edildi.

H.M ‘’ Yıllardır yatağa bağımlı olduğunu, artık daha rahat hareket edebileceğini kendisi için bunun tarif edilemez bir mutluluk olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Mavi kapak projesi kapsamında engelli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar devam edecek" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum