Emniyet Futbol Turnuvası Düzenledi

Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler tarafından oluşturun takımlarla Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi. Turnuvayı Asayiş Sivil Ekipler Amirliği kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2014 11:54
Emniyet Futbol Turnuvası Düzenledi

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or Asayiş Şube Müdürlüğü ve Polis Merkezi Amirlikleri bünyesinde görev yapman personellerden oluşturulan takımlar arasında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.

17 Şubat tarihinde oluşturulan takımlar arasında başlayan ve lig usulü devam eden turnuvada üçüncülük ödülünü Sanayi Şehit Faruk Kaplan Polis Merkezi Amirliği Takımı, ikincilik ödülünü Asayiş Resmi Ekipler Amirliği Takımı ve birincilik ödülünü ise Asayiş Sivil Ekipler Amirliği Takımı kazandı.
Büyük bir rekabet ve mücadele içerisinde geçen maçlar sonunda dereceye giren takımlara ödülleri Emniyet Müdürü Or verdi.

Emniyet Müdürü Or yaptığı kısa konuşmada “Görevlerini layıkıyla yerine getiren Asayiş Şube Müdürlüğü ve Polis Merkezi Amirlikleri personeli arasındaki bu tatlı rekabetin yaptığımız görevlere de yansımasını temenni ediyorum, Bu tür organizasyonların personelimiz arasında moral ve motivasyonu artırıcı etkisi oluyor. İl Emniyet Müdürlüğü olarak personelimizin sosyal faaliyetlerine de gerekli önemi veriyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederim” dedi.



  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum