Emniyet Göz Açtırmıyor

Hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve faillerin tespit edilerek yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 6 kişi yakalandı.

Yayınlanma:
Emniyet Göz Açtırmıyor

Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak yaptığı çalışmalar kapsamında, elektrikli bisiklet, motosiklet, küçükbaş hayvan ve cep telefonu harsızlığı olaylarına karışan 6 kişiyi yakaladı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, durumunda şüphelenilerek durdurulan elektrikli bisikletin çalıştı olduğu tespit edildi. Elektrikli bisikleti kullanan S.Y isimli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs adli mercilere sevk edildi. Elektrikli bisiklet ise sahibine teslim edildi.

Vatan Mahallesinde elektrikli bisiklet ve motosiklet satıldığı yönünde ihbar alan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bahsi geçen ikamete operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda, 3 adet elektrikli bisiklet ve 1 adet motosiklet ele geçirildi. Ele geçirilen elektrikli bisiklet ve motosikletin çalıntı kaydı olup olmadığı sorgulandı. Elektrikli bisikletlerin ve motosikletin Isparta’da çalıntı kaydı olmadığı anlaşılması üzerine çevre illerin emniyet müdürlükleriyle irtibata geçildi. Elektrikli bisikletlerin ve motosikletin Denizli’den çalındığı anlaşıldı. Şüpheli F.D ile A.G adli mercilere sevk edildi. Çalıntı elektrikli bisikletler ve motosiklet ise Denizli Emniyet müdürlüğüne teslim edildi.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Gülistan Mahallesi ve Fatih Mahallesinde terk edilmiş halde 2 adet motosiklet buldu. Kaydı sorgulanan motosikletlerin çalıntı olduğu tespit edildi. Bulunan motosikletler sahiplerine teslim edildi.

Yapılan çalışmalar sırasında, Halıkent polis Merkezi sorumluluk alanında küçükbaş hayvan ve cep telefonu hırsızlığı alaylarından 2 ayrı suçtan aranan İ.B isimli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs adli mercilere sevk edildi.

Başka bir olayda ise, Yayla Mahallesinden hırsızlık ihbarı gelmesi üzerine olay yerine giden ekipler, ikamet önünde park halinde bulunan bir motosikleti çalmaya çalışan 2 şahsı gördü. Şahısların kaçmaya başlaması üzerine yaşanan kovalamanın ardından yakalanan şahısların daha önceden de çok sayıda suç kaydı bulunduğu tespit edildi. Şahısların suçu sürüklenen çocuk N.U.Ç ve A.Ç olduğu tespit edildi. Şahıslar Çocuk Şube Müdürlüğünce adli mercilere sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ