Emniyet Göz Açtırmıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler adli mercilerce aranan şahısların ve hırsızların yakalanması için yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2014 11:54
Emniyet Göz Açtırmıyor

Yapılan çalışmalar neticesinde Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından Burdur’da 2011 yılında taksirle ölüm ve yaralamaya neden olma suçundan aranan M.E isimli şahıs Dere Mahallesinde bir ikamette yakalandı. Şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ise, plakası olmayan ve üzerinde 2 şahsın bulunduğu bir motosiklet durduruldu. Yapılan kontrollerde motosikletin çalıntı olduğu öğrenildi. Motosiklette bulunan B.C ve M.G isimli şahıslar adli mercilere sevk edildi.

Bağlar mahallesinde ikametinin önünden elektrikli bisikletinin çalındığını ihbar eden M.B isimli şahsın ihbarını değerlendiren Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, elektrikli bisikletin suça sürüklenen çocuk F.K isimli şahsın çaldığını tespit etti. Yakalanan şahsın ifadesinde bisikleti arkadaşı M.K ile birlikte çaldıklarını anlatan şahıs arkadaşı ile birlikte adli mercilere sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.