Emniyet Göz Açtırmıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticareti ve fuhuşa teşvik ve aracılık suçundan aranan 3 kişiyi yaptığı takip sonucu yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2014 11:47
Emniyet Göz Açtırmıyor

Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri suçlulara göz açtırmıyor. Ekipler uyuşturucu madde ticareti ve fuhuşa teşvik ve aracılık suçundan 3 kişiyi yakaladı.

Ekipler Gülistan Mahallesinde şüpheli hareketleriyle dikkat çeken bir şahsa dur ikazında bulundular. İkaza uymayan şahıs kaçmaya başlayınca kısa bir kovalamaca yaşandı. Kovalamacanın ardından yakalanan şahsın kimlik bilgileri tespit edildi. Kimlik bilgileri belirlenen şahsın uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunduğu anlaşıldı. A.C.T isimli şahsın ayrıca 22 adet suç kaydı olduğu tespit edildi. Şahıs teslim edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası alan bir başka şahıs ise yapılan takip sonucu yakalandı. Yedişehitler Mahallesinde yakalanan M.M.Ç isimli şahsın çeşitli suçlardan 18 ayrı dosyası bulunduğu tesit edildi. Adli mercilere sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fuhuşa teşvik ve aracılık suçundan aranan H.Y isimli şahıs ise, yapılan takip sonucu yakalandı. Hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum