Emniyet Göz Açtırmıyor

Emniyet Göz Açtırmıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2015 10:17
Emniyet Göz Açtırmıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimler geçtiğimiz 1 yıllık dönemde yakalama emri olan 7 bin 673 kişiden 7 bin 671’ini yakalayarak yüzde 99.9 oranında başarı sağladı.

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için her türlü bilgi ve teknolojiden yararlanarak profesyonel bir güvenlik hizmeti sunma gayretindeyiz. Bu amaçla özgürlük ile güvenlik uyumunu hassasiyetle gözeterek, halkın memnuniyetini esas alan yerinde hizmet anlayışıyla, suçların işlenmeden önlenmesi, suç işleyenlerin ise en kısa sürede yakalanarak adli mercilere teslim edilmesi öncelikli hedefimizdir.

Bu hedefler doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı birimlerimiz tarafından yapılan çalışmalar kapsamında geçtiğimiz bir yıllık dönemde Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı İnfaz Savcılığınca Emniyet Müdürlüğümüze gönderilen 7673 yakalama emrinden 7671 adedinin ifa edilerek %99,9 oranında başarı sağlandığı ayrıca ilimiz cezaevinden firar eden 7 şahıstan 6 sının kısa süre içerisinde, birinin ise kaçtığı başka bir ilde bulunarak yakalandığı belirtilerek ilgili birimlerimizce mesai mefhumu gözetilmeksizin gösterilen gayretli ve özverili çalışma nedeni ile duyulan memnuniyet yazılı olarak Emniyet Müdürlüğümüze iletilmiştir.

Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve nitelikli bir güvenlik hizmeti sunarak onların takdir ve güvenine mazhar olma gayreti içerisinde halkımızdan aldığımız destekle suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.