Emniyet Göz Açtırmıyor

Emniyet Göz Açtırmıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2015 15:33
Emniyet Göz Açtırmıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor. Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından 5 yıl hapis cezası olan 1 şahıs ile cezaevinden kaçan 3 şahsı yakaladı.

Yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

Asayiş Şube Müdürlüğümüz, Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerimizin takibi sonucunda;

5 YIL HAPİS ve 13.375TL ADLİ PARA CEZASINDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
(3) Üç adet Tehdit Suçu; (3) Üç adet Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme Suçu; (2) İki adet Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma ve Bulundurma Suçu; (1) Bir adet Hakaret Suçu; (1) Bir adet Basit Yaralama Suçu olmak üzere hakkında; Toplam 10 adet yakalama kararı bulunan, 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 13.375 TL adli para cezasından dolayı aranan U.Ş. isimli şahıs, ekiplerimizin takibi ve çalışmaları sonucunda ilimizde yakalanmıştır.

CEZAEVİNDEN FİRAR EDEN 3 ŞAHIS AYNI GÜN YAKALANDI
Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçundan 3 yıl hapis cezası alan ve bu suçtan dolayı cezaevinde bulunan İ.Ç isimli şahıs cezaevinden firar etmiş, ekiplerimizin takibi sonucu aynı gün yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir.

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan ve bu suçtan dolayı cezaevinde bulunan M.Ç. ve Ö.C isimli şahıslar, cezaevinden firar etmiş ekiplerimizin takibi ve çalışmaları sonucunda yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.