Emniyet Göz Açtırmıyor

Emniyet Göz Açtırmıyor

Yayınlanma:
Emniyet Göz Açtırmıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yürüttüğü çalışmalarla hırsızlara göz açtırmıyor. Ekipler son olarak otobüs içerisinden para çalan şahıs ile evden hırsızlık yapan şahsı yakaladı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

OTOBÜSLERİN İÇERİSİNDEN PARA ÇALAN ŞAHIS TUTUKLANDI:
Sermet Mahallesi Demirköprü yanında Mart ayı içerisinde değişik tarihlerde park halinde bulunan üç ayrı yolcu otobüsünün içinden çok miktarda madeni ve kâğıt para çalınması olayları ile ilgili ekiplerimizce olayın fail yada faillerinin tespiti için gerekli çalışmalara başlanılmış olup, otobüslerde yapılan incelemeler ve çevredeki güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu olayın failinin ekiplerimizce tanınan ve çok sayıda benzer suçlardan kaydı bulunan C.E. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.
Kimlik bilgileri tespit edilen şahsın yakalanması için yapılan takip neticesinde otobüslerin park alanına yeniden gelen şahıs görülerek yakalanmıştır.
Konu ile ilgili olarak “Otodan Hırsızlık” suçundan adli makamlara sevk edilen C.E isimli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

EVDEN HIRSIZLIK :
Bahçelievler mahallesinde ikametten hırsızlık olayının meydana geldiği şeklinde alınan ihbar üzerine olay yerine intikal eden ekiplerimizce ilk incelemeler yapılmıştır. Müşteki S.Ö isimli şahsın ikametine geldiğinde anahtar ile kapıyı açamadığı için çilingir çağırdığını, ikametine girdiğinde ise evinin dağıtılmış olduğunu görmesi üzerine telefonla bilgi verdiğini belirtmiştir.
İkamette yapılan inceleme neticesinde 2 adet LCD televizyon ve yaklaşık 20.000 TL değerinde ziynet eşyasının çalınmış olduğu, toplam maddi zararının ise 23.000 TL olduğu anlaşılmıştır.
Aynı tarihte Davraz Mahallesinde başka bir ikamette meydana gelen ikametten hırsızlık olayında ise müşteki D.A isimli şahıs ikametinin anahtarı ile kapıyı açamadığı için balkon kapısından ikametine girdiğini ve evinin dağıtılmış durumda olduğunu, içeride bulunan bir adet LCD televizyonunun ve 1000 TL değerinde altın ziynet eşyasının olmadığını tespit ettiğini, maddi zararının toplam 2200 TL civarında olduğunu beyan ederek şikâyetçi olduğunu beyan etmiştir.
Konu ile ilgili olarak Hırsızlık Büro Amirliğimizce olay yerlerinde ve çevrede yapılan güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu olayın faillerinin K.B., M.S. ve E.G. isimli şahıslar olduğunu, şahısların Aydın ilinde ikamet eder göründükleri tespit edilerek şahısların yakalanması için gerekli çalışmalara başlanılmıştır.
Konu ile ilgili olarak “ikametten Hırsızlık” suçundan şahıslar hakkında düzenlenen tahkikat evrakları adli makamlara sevk edilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum