Emniyet Göz Açtırmıyor

Emniyet Göz Açtırmıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2016 16:50
Emniyet Göz Açtırmıyor

Emniyet hakkında yakayama kararı bulanan şüphelilileri tektek yakaladı
İşte o açıklama;

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında iki ayrı suçtan yakalama ve iki ayrı “ Hırsızlık” suçundan 5 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranmakta olan A.D. isimli şahsın yakalanmamak için sürekli farklı adreslerde saklandığı tespit edilerek yakalanması için gidebileceği adreslerin tamamı kontrol altına alınmıştır.

Geçtiğimiz günlerde Vatan Mahallesinde bir ikamette bulunduğu bilgisi elde edilmesi üzerine ekiplerimizce bahsi geçen adrese gidilmiş, ikamette bulunan şahsın Mahsun DEMİR adına düzenlenmiş kimliği ibraz etmesi üzerine ekiplerimizce tanınan şahsın kimliğinin sahte olduğu anlaşılarak yakalanmıştır.

Bu sırada ekip otosuna bindirileceği sırada çevrede bulunan akrabaları tarafından ekiplerimize müdahale edilmesi üzerine kaçmaya çalışan şahıs boş arazide bulunan hendek içerisine battaniye ile gizlenen şahıs bulanarak gözaltına alınmıştır.

Hükümlü A.D. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “ Kasten Öldürme” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ş. isimli şahıs ekiplerimizin yapmış oldukları takip sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Hükümlü M.Ş. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir. 

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “ Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması ve 3 ayrı Hırsızlık” suçundan toplam 3 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ç. isimli şahıs ekiplerimizin yapmış oldukları takip sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Hükümlü M.Ç. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.