Emniyet Göz Açtırmıyor...26 Kişi Tutuklandı

Isparta Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda çeşitli suç dosyalarıyla aranan 26 kişi yakalanarak, adli mercilerce tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2014 16:43
Emniyet Göz Açtırmıyor...26 Kişi Tutuklandı


Isparta’da çeşitli suçlardan aranan 26 kişi yakalandı.

Isparta Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Eylül ayının son haftasında yapılan çalışmalarda 26 kişi yakalanarak, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

İşte, yakalanan o şahıslar ve suçları ile cezaları;

Suç eşyasını satın almak veya kabul etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl hapis cezası bulunan F.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan H.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan A.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suç eşyasını satın almak veya kabul etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 10 gün hapis cezası bulunan F.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranana ve hakkında kesinleşmiş 6 ay 20 gün hapis cezası bulunan M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 2 ay 17 gün hapis cezası bulunan S.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal suçundan aranan ve hakkında 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Ş.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kültür ve Turizm Kanunu’na Muhalefet etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan O.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suç eşyasını satın almak veya kabul etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan İ.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinsel istismar suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan U.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay 25 gün hapis cezası bulunan E.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinsel istismar suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 yıl 8 ay hapis cezası bulunan M.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suç eşyasını satın almak veya kabul etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan H.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan N.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay 25 gün hapis cezası bulunan İ.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vergi Usül Kanunu’na Muhalefet suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 yıl 7 ay 4 gün hapis cezası bulunan Ş.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Y.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan U.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan F.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşlediği bir suçtan dolayı aranan H.A. da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.