Emniyet Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Emniyet Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2016 12:03
Emniyet Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde ikametten ve otodan hırsızlık yaptıkları anlaşılan şahıslar yakalandı.

Yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerimiz tarafından geçtiğimiz ay Bağlar mahallesinde park halinde bulunan lüks bir otomobilin camının kırılarak içerisindeki oto teybinin çalınması ve aynı mahallede bir ikamete girilerek evde bulunan paranın çalınması ile ilgili olayların failleri tespit edilerek kısa sürede yakalandı.

Geçtiğimiz ay Bağlar Mahallesinde park halinde bulunan lüks bir otomobilin camının kırılarak içerisinden oto teybinin çalınması ile ilgili olarak ekiplerimizce sürdürülen çalışmalar neticesinde olayın faillerinin A.K. ve B.Ş. isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmaları için çalışılmalara başlanılmıştır.

Olayın faillerinin tespit edilmesi üzerine yapılan araştırmada şüpheli A.K.’ nın başka bir suçtan dolayı halen cezaevinde bulunduğu anlaşılmış, şüpheli B,Ş. ise çalınan oto teybi ile birlikte yakalanmıştır. Bulunan oto teybi müştekiye teslim edilerek B.Ş. ve A.K. isimli şahıslar hakkında “Otodan Hırsızlık, Mala Zarar Verme” suçlarından yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmişlerdir.

Bir başka olayda ise Bağlar Mahallesinde bir ikamete girilerek ikamet sahibine ait paranın çalınması olayı ile ilgili olarak ekiplerimiz tarafından şüpheli bir şahsa ait eşkâl bilgileri doğrultusunda yapılan araştırmalar sırasında çevrede durumundan şüphelenilen ve belirtilen eşkale benzeyen bir şahıs görülmesi üzerine ekiplerimiz tarafından şahıs durdurularak yakalanmıştır.

Yapılan incelemede ikamete giren kişi olduğu anlaşılan E.M.Y. isimli şüpheli şahıs gözaltına alınarak hakkında “İkametten Hırsızlık” suçundan yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.