Emniyet KOM Şubeden 'Ecstasy' Operasyonu!

Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü, önceki gün yapılan operasyonda Afyonkarahisar'dan yola çıkan ve sevkiyatı yapılan 454 Ecstasy Hap ele geçirdi. Konuyla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2012 12:35
Emniyet KOM Şubeden 'Ecstasy' Operasyonu!

Isparta Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nce, uyuşturucu madde ticareti, sevkıyatı, kullanılması ve yaygınlaşmasını önlemek amacıyla yapılan operasyonda Afyonkarahisar’dan sevkiyat yapılmak üzere yola çıkan 454 Ecstasy Hapı, Isparta’da ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, operasyonda şüpheli görülen bir otomobil ile içersinde bulunan 4 şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde şahıslardan 3’ünün tutuklanarak cezaevine gönderildiği aktarıldı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “24.09.2012 günü İlimiz Gönen İlçesinde ikamet eden şüphelilerin, ilimize satışa sunmak üzere uyarıcı hap getirecekleri yönünde alınan bilgiler doğrultusunda yapılan uygulamada, Afyonkarahisar İli istikametinden Isparta İl Merkezine seyir halindeki 34… Plakalı oto ve içerisinde bulunan T.D., N.D., S.D., ve Ç.Ö. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Araç içerisinde yapılan aramada; 454 adet uyarıcı hap (ecstasy), suçtan elde edildiği değerlendirilen 310 Euro, 2 Amerikan Doları ve 455 TL. Paraya el konulmuştur.

Suçta kullanılan 34… plakalı otonun incelenmesinde; araca ait belgelerin sahte olduğu, motor ve şase numaralarında oynama yapılarak silindiği tespit edilmiştir.

Şüpheliler haklarında hazırlanan tahkikat evrakları iler birlikte adli makamlara sevk edilmiş olup;şüphelilerden T.D., N.D. ve Ç.Ö sorguları akabinde tutuklanmıştır.

İlimiz genelinde uyuşturucu maddenin yaygınlaşmasını önlemek, güvenli çevre huzurlu toplum için, uyuşturucu madde tacirleri ve uyuşturucu madde kullanıcılarına yönelik operasyonlara kararlılıkla devam edilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

FOTO: Arşiv

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ