Emniyet Müdürü Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Yaklaşık 15 gün önce göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, bu sabah gazetecilerle bir araya geldi. Or, kentte güvenliğin önemine dikkat çekerek “Halkı huzursuz eden her şey önceliğimiz. Güvenlik yoksa ne ticaret olur, ne eğitim ne de sağlık” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2012 12:24
Emniyet Müdürü Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Isparta İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, göreve başlamasının üzerinden yaklaşık 2 haftalık bir geçmesinin ardından gazetecilerle bir araya geldi. Polis Evi’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Or, “Biz gazeteci arkadaşlarımızla sokakta her zaman beraberiz” dedi.

Gazetecilerin kamu adına görev yaptığını kaydeden Or, “Her zaman sizlerle birlikte olacağız. Kanunlar ve mevzuatlar çerçevesinde bilgi alışverişlerimiz devam edecek. Güvenliğin olmadığı yerde sağlık olmaz. Güvenliğin olmadığı yerde eğitim olmaz. Güvenliğin olmadığı yerde ticaret olmaz. O nedenle güvenli bir kent için el ele verip çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Sokaktaki polis sayısını artıracaklarını kaydeden Emniyet Müdürü Mehmet Or, sık sık basın mensuplarıyla bir araya gelerek emniyetin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum