Emniyet Müdürü Gürkan Uyardı: Dolandırılmayın!

Isparta İl Emniyet Müdürlü Ahmet Zeki Gürkan Dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2011 19:12
Emniyet Müdürü Gürkan Uyardı: Dolandırılmayın!

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde artış gösteren kontör dolandırıcılığı ve kendini polis olarak tanıtarak bankamatik hesaplarına para aktarma olaylarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan: “Asayiş Şube Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve vatandaş işbirliği ile yürütülen çalışmalar kapsamında, broşür hazırlandı” dedi.

Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amirliği ekipleri tarafından halkın yoğun olduğu yerlere, otobüs durakları, halk otobüsleri ve kenar mahallelerle birlikte banka ve bankamatik önlerine asılan broşürlerin yanı sıra, işletme sahiplerine de bilgilendirmelerde bulunularak, dolandırıcılık olaylarına karşı önceden önlem almaları konusunda uyarılar yapılıyor. Polisin dağıttığı broşürlerde, 'Hiçbir polis memuru kontör talebinde bulunmaz' ifadeleri yer alırken, 'Çekiliş kazandınız', 'Şanslı talihli sizsiniz' ve 'Sizin telefonunuzdan askeri personel veya yargı mensubunun eşlerine küfredilmiş', 'Başkomiser Mehmet'im, Mustafa'yım' gibi SMS ve aramalara karşı duyarlı olunması gerektiğine dikkat çekiliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum