Emniyet Müdürü Mehmet OR Huzur Toplantılarına Devam Ediyor

İl Emniyet Müdürü Mehmet OR yapmakta olduğu esnaf ve mahalle ziyaretleri kapsamında Cuma günü Halıkent Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2014 11:37
Emniyet Müdürü Mehmet OR Huzur Toplantılarına Devam Ediyor

Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de iştirak ettiği toplantıya Halıkent Mahallesi sakinleri de büyük ilgi gösterdi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Halıkent Mahallesi Muhtarı Abidin YORGANCI İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet OR’ un mahalle sakinlerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Mehmet OR; Isparta ilinde görev yaptığı süre içerisinde mümkün olduğu kadar vatandaşla iç içe olmaya çalıştığını, fırsat buldukça hem sorunları ve şikayetleri vatandaşlardan doğrudan duymak hem de yerinde görerek çözüm sağlamak amacıyla her mahallede huzur toplantısı yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini ön planda tutarak memnuniyet odaklı her türlü çalışmayı yaptıklarını belirten İl Emniyet Müdürü Mehmet OR bu sayede suçların aydınlatılma oranının ilimizde Avrupa ülkelerinden bile daha iyi olan %86 gibi yüksek bir oranda olduğunu belirtti.

Ancak kendilerinin bunu yeterli görmediğini asıl amacın çağdaş ülkelerde kabul gören Proaktif (ÖNLEYİCİ) Polislik dediğimiz suçun oluşmadan önlenmesi olduğunu belirterek yapılan çalışmaların bu yönde artırıldığını belirtti.

Toplantının soru cevap bölümünde katılımcıların dilek, istek ve şikayetlerini dinleyen Emniyet Müdürü Mehmet OR, ilgili birim müdürlerine notlar aldırarak gerekli çalışmaların yapılarak sorunların çözümü için çaba harcayacaklarını belirtti.

Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi….

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.