Emniyet Müdürü Or, Isiad Üyesi İş Adamları İle Buluştu

ISİAD üyesi iş adamları ile Isparta İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u, müdür yardımcılarını ve şube müdürlerini dernek merkezindeki kahvaltı programında buluşturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2013 16:33
Emniyet Müdürü Or, Isiad Üyesi İş Adamları İle Buluştu

ISİAD’ın çatı kuruluşu olan TUSKON’un tanıtım filminin izlenmesi ile başlayan program ISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Pınarcı’nın dernek hakkında bilgi verdiği konuşması ile devam etti.

Pınarcı, ISİAD olarak birlik ve beraberlik içinde hem Isparta hem de Türkiye ekonomisi için çalıştıklarını ve iş adamlarının ufuklarını, vizyonlarını geliştirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Bu amaçlarla üyelerle çok sık bir araya geldiklerini, yurtiçi ve yurtdışı iş gezileri yaptıklarını, Kompozit Vadisi gibi büyük bir proje hazırladıklarını ifade eden Pınarcı, esas hedeflerini iş adamlarının kurumsallaşmasına, ortaklık kültürünün gelişmesine ve mutlaka yurtdışına açılmasına yardımcı olmak şeklinde özetledi.

Daha sonra Isparta İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Isparta’nın huzuru için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Halkın huzurunu kaçıran her olayın kendilerinin de önceliği olduğunu söyleyen Or, yapılan tüm uygulamaların halkın huzuruna yönelik olduğunu ifade etti.

Mehmet Or, çeşitli sosyal projelere de imza attıklarını ve Ar-Ge çalışmalarına da hız verdiklerini belirtti. İş adamlarının yurtdışına açılmasını desteklediğini ifade eden Or, son olarak davetlerinden dolayı ISİAD’a teşekkür etti.

Program sonunda ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı Isparta için yaptığı çalışmalardan dolayı Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Or’a plaket takdim etti.

Emniyet Müdürü Or, Isiad Üyesi İş Adamları İle Buluştu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.