Emniyet Müdürü Or, Uygulamaları Bizzat Takip Etti

Isparta Emniyeti, önceki akşam huzur ve güveni konuları ele alınarak düzenlenen ‘Duman ve Kavak’ kod adlı uygulama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2012 12:36
Emniyet Müdürü Or, Uygulamaları Bizzat Takip Etti

Isparta Emniyeti, önceki akşam huzur ve güveni konuları ele alınarak düzenlenen ‘Duman ve Kavak’ kod adlı uygulama yaptı.

Uygulamayı bizzat takip eden ve şube müdürlerini de denetleyen Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, muhabirimize çalışma hakkında bilgi verdi.
Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Isparta’da huzur ve güven konularını ele alarak bir uygulama yapıyoruz” dedi.

Or, emniyet müdür yardımcıları ile Isparta sokaklarında dolaşarak, zaman zaman bilgi aldı.

Öte yandan, uygulama kapsamında tüm şube müdürleri personelleriyle birlikte mıntıkaya çıktı, çok sayıda polis memuru da ek göreve çağrıldı.

Şube müdürleri ve birim amirleri ile berberindeki personel, dün saat 22.00 ile 24.00 saatleri arasında, il genelinde belirlenen uygulama noktalarında konuçlanarak, şahıs – araç ve iş yerleri üzerinde genel denetim yaptılar.

Duman ve Kavak kod adlı uygulama kapsamında, emniyetteki tüm şube müdürleri, amir ve komiserlerin görev aldığı öğrenildi.

Yapılan uygulama sonucunda suç kaydı bulunan 13 şahsın yakalandığı, 539 araç ve sürücüsünün kontrol edildiği, bunlardan kusurlu görülen 48 sürücüye para cezası tatbik edilirken, 14 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.

Ayrıca uygulama çerçevesinde 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 4 adet kurusıkı tabancanın ele geçirildiği aktarıldı.
Öte yandan yine aynı uygulama çerçevesinde denetimi yapılan 253 işyerinden, 14’üne konsomatris çalıştırmak – kapalı alanda sigara içilmesine izin vermek ve küçük yaşta personel çalıştırmaktan gibi suçlardan 11 işletmeciye işlem yapıldı. 

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum