Emniyet Müdürü Tayfur MÜSİAD'ı Ziyaret Etti

İl Emniyet Müdürü Caner TAYFUR, MÜSİAD İl Temsilciliğini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yayınlanma:
Emniyet Müdürü Tayfur MÜSİAD'ı Ziyaret Etti

Emniyet Müdürü Caner Tayfur, MÜSİAD İl Temsilciliğini ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
MÜSİAD'ı ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur'u MÜSİAD İl Temsilcisi Selim Mustafa Özkutlu ve Müsiad üyeleri karşıladı.

İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Isparta’ya ilk defa geldiğini ancak Isparta’yı çok beğendiğini belirterek, Isparta’nya ilk defa gelidiğini, asayiş bakımından güzel bir şehir olduğunu ve buna daha fazla katkı sağlamak amacında olduklarını söyledi. Şehirde asayiş adına önemli adımlar atıldığını ve bu gelişmelerin devam edeceğini belirten Tayfur, MÜSİAD'ın göreve başlamaları nedeniyle kendilerine yapmış oldukları ziyaret için minnettar olduğunu ve bu nedenle iadei ziyarette bulunduklarını belirtti.
Ziyarette konuşan Müsiad İl Temsilcisi Selim Mustafa Özkutlu ise, Emniyet Müdürü Caner Tayfur'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, şehirde gözle görülür bir asayiş gelişiminin olduğunu ifade etti. Emniyet Müdürü Tayfur'a yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Özkutlu ayrıca, MÜSİAD gibi çok değerli ve öncü bir Sivil Toplum Kuruluşunun eksikliğinin Isparta için artık giderildiğini ve bu ayın 27'sinde açılış yapacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum