Emniyet Müdüründen 10 Ocak Mesajı

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2014 10:54
Emniyet Müdüründen 10 Ocak Mesajı

Or mesajında, Gazetecilik mesleğinde çalışanların özlük haklarını düzenleyerek güvence altına alan ve 10 Ocak 1961’de yürürlüğe giren yasal düzenleme, Türk basınında bir dönüm noktası olarak kabul edilmiş ve her yıl "Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru, etik değerlere saygılı ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Özellikle halkın içinde olan ve sorunlarını birebir görerek, yaşayarak yansıtan yerel basın bu anlamda toplumun aynasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle görevleri başında hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle anıyor, gazetecilik mesleğini icra eden ve basın camiasında çalışan tüm gazeteci arkadaşlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.