Emniyet Müdüründen Tütüncü’ye Ziyaret

Isparta İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürü Nevzat Balcı, Yalvaç İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’yü ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2014 16:58
Emniyet Müdüründen Tütüncü’ye Ziyaret

İlçe ziyaretleri kapsamında Yalvaç ilçesini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü,Yalvaç Kaymakamlığı ziyaretlerinden sonra Yalvaç Belediyesini ziyaret etti.Yalvaç’ı ziyaret etmenin mutluluğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncüye Başarılar diledi.

Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ise Isparta İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürü Nevzat Balcı, Yalvaç İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer’in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Tütüncü, İlçe Emniyet Müdürlüğünün ihtiyaçlarını karşılama konusunda sürekli iletişim halinde olduklarını ve İlçeye kazandırılacak olan Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası için de çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.