Emniyet Suçlulara Göz Açtırmıyor

Emniyet Suçlulara Göz Açtırmıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2015 00:58
Emniyet Suçlulara Göz Açtırmıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından suçun oluşmadan önce önlenmesine yönelik yapılan faaliyetlerde dernek, lokal ve umuma açık işyerleri denetlendi. Ayrıca şehrin giriş ve çıkışında yol uygulaması yapıldı.
Emniyetten suçun oluşmadan önce önlenmesine yönelik uygulanan faaliyetlerle ilgili yapılan açıklamada, “Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak ve profesyonel bir güvenlik hizmeti sunmak amacıyla Proaktif Polislik olarak tanımladığımız suçun oluşmadan önce önlenmesine yönelik faaliyetlerimiz kapsamında 20 Şubat 2015 Cuma günü 21.30 - 24.00 saatleri arasında İlimiz Merkezindeki Dernek ve Lokaller ve umuma açık iş yerlerine yönelik denetimler ve ilimizin giriş ve çıkış noktalarında yol uygulamaları yapılmıştır.

Suç ve Suçlunun önlenmesi amacıyla yapılan arama ve kontrollerde;
571 kişinin GBT sorgulaması yapılmış, herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmamıştır.

7 Umuma açık iş yeri kontrol edilmiş; Bu işyerlerinde toplam 3 şahsa 4207 Sayılı Kanun’a Muhalefetten (Kapalı mekanda sigara içmek) 300 TL para cezası kesilmiş, Ayrıca 1774 SKM (Kayıtsız işçi çalıştırmak) işlem yapılmıştır.

Bir işyerine ise izinsiz canlı müzik yayını yapmaktan işlem yapılmıştır.

8 Dernek ve Lokali kontrol edilmiş; 2 Dernek Lokaline sigara içirtmek ve alkol servisi yapmaktan, bu lokallerde bulunan 5 şahsa 4207 Sayılı Kanun’a Muhalefetten (Kapalı mekanda sigara içmek) 500 TL para cezası kesilmiştir.

İki Dernek Lokaline, amaç dışı faaliyet göstermekten (Dernek üye kartları bulunmamak) işlem yapılmış,

Bir Derneğe TAPDK belgesi olmadan Alkol servisi yapmaktan ve Canlı Müzik yapmaktan işlem yapılmıştır.

Yapılan kontrollerde kayıp olarak arandığı tespit edilen bir şahıs bulunarak düşümü yapılmıştır.

İlimizin giriş ve çıkış noktalarında yapılan yol uygulamalarında; toplam 89 araç kontrol edilmiş, 4 araca değişik trafik suçlarından dolayı 1.070 TL para cezası uygulanmıştır.

Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve nitelikli bir güvenlik hizmeti sunarak onların takdir ve güvenine mazhar olma gayreti içerisinde halkımızdan aldığımız destekle suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.