Emniyet Suçlulara Göz Açtırmıyor

Emniyet Suçlulara Göz Açtırmıyor

Yayınlanma:
Emniyet Suçlulara Göz Açtırmıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

HAKKINDA 6 YIL 3 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan dolayı 6 Yıl 3 Ay kesinleşmiş hapis cezası ve Dinar Asliye Ceza Mahkemesince “Yakalama Emri” bulunan A.C.T. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde şahsın Gülistan Mahallesinde bir akrabasına ait ikamette saklandığı bilgisi elde edilmesi üzerine; Adli Makamlardan alınan arama kararı ile bahsi geçen ikamete gidilerek düzenlenen operasyon neticesi şahıs yakalanmıştır.

Hükümlü A.C.T. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

HAKKINDA 3 YIL 8 AY 13 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI:
Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “Nitelikli Yağma” suçundan dolayı 3 Yıl 8 Ay 13 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Ç. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde Muzaffer Türkeş Mahallesinde bir ikamette saklanmakta olduğu bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan takip sonucu ekiplerimizce yakalanmıştır.
Hükümlü F.Ç. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.