Emniyet Teşkilatımızı Kutluyorum

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Emniyet Müdürü Mehmer Or'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Kamil İnci, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak'ta hazır bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2012 11:35
Emniyet Teşkilatımızı Kutluyorum

Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Recep Özel, emniyet ekiplerinin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, Isparta’nın artık daha güvenli bir şehir olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Özel; “Emniyet Müdürümüzün Mehmet Or ve teşkilatın çalışmaları bizleri son derece memnun ediyor. Kendisine ve tüm personeline teşekkür ediyorum. Halkımızın huzuru ve güvenliğini sağlamak adına 7/24 çalışmaları bizleri daha da memnun ediyor. Isparta her şeyin en iyisini hak ediyor” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Mehmet Or ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak hizmetin en iyisine layık olan değerli vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 24 saat görev başında olacağız. Bu vesileyle, hizmet vermekten onur duyduğumuz ve gücümüzün ana kaynağını oluşturan vatandaşlarımızın hep yanında olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.