Emniyet Teşkilatımızın 173. Yılını Gururla Kutluyoruz

Emniyet Teşkilatımızın 173. Yılını Gururla Kutluyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2018 11:34
Emniyet Teşkilatımızın 173. Yılını Gururla Kutluyoruz

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü; milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlama görevini; zaman mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızla iç içe ve büyük bir özveriyle ifa eden Emniyet Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü gururla kutlamaktayız” dedi.

Vali Günaydın mesajında, “Polisimiz; hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere saygılı, üstün görev anlayışıyla, suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanarak adalete teslim edilmesinin yanı sıra; bütün terör örgütlerine karşı yürüttüğü operasyonlarda ve yakın zamanda 15 Temmuz hain darbe girişiminde, kahraman ordumuzla birlikte, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatında destanlar yazarak, terörle ve örgütlü suçlarla mücadelede önemli başarılara imza atmıştır.

Türk Polisinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücüyle çalışacağına olan inancımı özellikle belirtmek istiyorum.

Deneyim ve birikimini teknolojik gelişmelerle birleştirerek, günümüze taşıyan ve kendisini sürekli yenileyen Polis Teşkilatımız, her geçen gün güçlenerek, her koşulda hızlı ve en iyi şekilde görev ve sorumluluklarını yerine getirerek güven ve huzur vermeye devam etmektedir.

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu kutsal görevin ifası sırasında, görevi uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi ve 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, hayatta olan gazilerimize, emeklilerimize, görevi başında bulunan mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.