Emniyet Yılbaşında Mesaideydi

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yılbaşı gecesi kumar oynandığı iddia edilen bir adrese baskın düzenledi ve kişiler hakkında adli işlem yaptı. 21 yıl hapis cezası bulunan bir kişi de kontrollerde yakayı ele verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2014 10:28
Emniyet Yılbaşında Mesaideydi

Yeni yıl öncesi Emniyet Müdürlüğü, Isparta’da vatandaşların huzur ve güvenine yönelik tüm ilave tedbirleri aldı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, müdür yardımcıları, şube müdürleri yeni yılı görev başındaki personel ile karşıladı. Polis merkezlerini ziyaret eden Or, denetlemeleri esnasında personelin ve vatandaşların yeni yılını kutladı.

KUMAR OYNATTIĞI İDDİA EDİLEN YERE BASKIN
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesi görev başındaydı. Edinilen bilgilere göre yapılan denetim ve kontrollerde köy garajı içerisinde faaliyet gösteren bir dernekte ''Kumar Oynamak için yer ve İmkan sağlamak'' suçundan adli işlem yapıldı. Oyun kağıtlarına el konulurken, kumar oynayan iki şahsa 182’şer TL para cezası kesildi.

21 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN HÜKÜMLÜ YAKALANDI
Yine yapılan denetimlerde Yedişehitler Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir dernekte 6 ayrı suçtan aranan toplam 21 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası bulunan N.G yakalandı. Aynı dernekte 4 şahıs hakkında 4207 sayılı kanun gereği 88’şer TL para cezası uygulandı. Yedişehitler Mahallesinde faaliyet gösteren bir başka dernekte 5 ayrı suçtan aranan 1 yıl hapis cezası bulunan S.Ö isimli şahıs yakalandı ve aynı dernekte 2 şahıs hakkında 4207 sayılı kanun gereği 88’şer TL para cezası uygulandı. Kafeler caddesinde bir dernekte yapılan uygulamada basit yaralama suçundan aranan K.D, hırsızlık suçundan aranan S.D, resmi belgede sahtecilik suçundan aranan Ş.Ç, İzmir Ağır Ceza Mahkemesince suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak suçundan aranan N.D yakalandı.

İŞLETMELERE CEZA KESİLDİ
Öte yandan Çünür ve Gölcük yolu üzerinde faaliyet gösteren işletmelere küçük yaşta çocuk bulunduğu, İçki ruhsatı olmadığı halde açıktan alkol sunumu yapıldığı,canlı müzik izni olmadığı halde müzik yapıldığı ve 5 şahsın 4207 sayılı kanuna muhalefet ettiği tespit edilerek tutanaklar ve idari para cezaları uygulandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.