Emniyetimiz Huzur Ve Gururumuz

Emniyetimiz Huzur Ve Gururumuz

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2012 11:48
Emniyetimiz Huzur Ve Gururumuz

EMNİYETİMİZ HUZUR VE GURURUMUZ

Antalya Devlet Tiyatroları Sanatçıları, Türkiyem isimli müzikal gösterimi gerçekleştirdi.

Emniyet Teşkilatı ülkemizde huzurun ve güvenin teminatı. Ispartamızda bu anlayışa bambaşka boyutlar kazandıran kuşkusuz İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’dır.

Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş prömiyeri önceki gün SDÜ Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Etkinlikte muhteşem bir gösteri yapan Antalya Devlet Tiyatroları Sanatçıları katılanlar tarafından büyük alkış aldı. Türkiyem isimli müzikal sergileyen grup türkülere adeta can verdi. Kulaklarda mutluluk tadı bırakan gösteriden sonra, sivil kişi ve kuruluşlara plaket verilmesi de takdire şayan bir olaydı.

Isparta’da emniyetin halkla bütünleşmesi ve sosyal kazanımlar sağlanması maalesef bugüne değin tam anlamı ile sağlanamamıştı. Bu birleşmenin sağlanması ve memnuniyetin bu denli ete kemiğe bürünmesinde emeği geçen başta Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederim.

Toplumun huzuru ve güveni için mesai kavramı gözetmeksizin canını siper eden tüm Emniyet Müdürlüğümüz çalışanlarının 10 Nisan Polis Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgilerimi sunarım.

ŞEVKET KARAHAN
ISPARTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.