Emniyetin Huzur Toplantıları Devam Ediyor

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or yaptığı esnaf ve mahalle ziyaretleri kapsamında Kepeci Mahallesi sakinleri ve istasyon caddesinde bulunan esnafla toplantı yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2014 17:14
Emniyetin Huzur Toplantıları Devam Ediyor

Toplantıda katılımcılara konuşan Or; Isparta’nın ülkemizde hep güzellikleriyle anılan bir şehir olduğunu bu nedenle Isparta’ da görev yapmanın kendisi ve çalışma arkadaşları adına büyük bir teveccüh olduğunu belirtti.

Or, göreve başladığı günden buyana “Vatandaşı Rahatsız Eden Herşey Önceliğimizdir” prensibi ile çalıştıklarını ve sunulan hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla sık sık Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte sorunları yerinde tespit etmek ve vatandaşları dinleyerek onların görüş öneri ve isteklerini de dikkate alarak çözüm önerileri geliştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Konuşmasına on altı aylık görev süresince yapılan hizmetleri anlatarak devam eden Emniyet Müdürü Or, toplantının soru cevap bölümünde katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.