Emniyet’te Ek Hizmet Binası Açılışı

Uzun yıllar Emniyet Müdürlüğü binası olarak ta kullanılan Belediye karşısındaki Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası yapılan yeni düzenlemelerin ardından törenle hizmete açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2013 17:27
Emniyet’te Ek Hizmet Binası Açılışı





Daha önce İl Emniyet Müdürlüğü olarak da hizmet veren Belediye Karşısındaki Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Binada Pasaport Şube Müdürlüğü, Yabancılar Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü birimleri hizmet verecek.

Düzenlenen törene Isparta Valisi Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural, ITSO Yönetim Kurulu üyesi Metin Çelik, AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık ve davetliler katıldı.



İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’un ev sahipliği yaptığı törende davetliler ek hizmet binasını gezerek bilgi aldı. Ek hizmet binası bahçesinde kokteyl eşliğinde sohbet eden davetliler Emniyet Müdürü Mehmet Or’a başarılı çalışmaları için teşekkür etti.



Isparta Valisi Memduh Oğuz’da yeni ek hizmet binasının Isparta için hayırlı olmasını temenni etti.




























Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.