Emniyet’te Terfi Heyecanı

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 20 polis, düzenlenen törenle bir üst rütbeye terfi etti.

Yayınlanma:
Emniyet’te Terfi Heyecanı

Polis Evi’nde düzenlenen terfi törenine, Vali Memduh Oğuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Emniyet Müdür Yardımcıları ile şube müdürleri katıldı. Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli kademelerinde görev yapan polislerin terfi töreninde ilk olarak Emniyet Müdürü Mehmet Or konuştu.

Emniyet Müdürü Or , “Burada mutluluğunuzu bizlerde paylaşıyoruz. Sayısı 300 bine yaklaşan teşkilatımızın geleceğine yön verecek olan sizleri başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Her yeni bir rütbe her yeni bir görev anlamına gelir. Verilen her rütbede bir kademe daha yükselerek, bir takım sorumluluklar daha getirmekte.

Bizler inanıyoruz ki sizler halkımızın güvenliği için yeni rütbenizin getirdiği sorumlulukların üstesinden geleceksiniz. Hepinizle gurur duyuyoruz. Biz de zamanında akademi de iken bizden 1 – 2 üst sınıfta yer alanları kıskanırdık. Hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

“BEN BU AİLENİN DEDESİYİM”
Vali Memduh Oğuz da, “Değerli arkadaşlarım bizler burada bir aileyiz. Bende bu ailenin dedesiyim. Sizler Isparta için çok çalışarak rütbelerinizin verdiği sorumlulukları yerine getirdiniz. Bundan dolayı yeni rütbelerinizi hak ettiniz. Ben Isparta’da 3 yıldır görev yapıyorum. 3 yıldır Isparta’da halktan herhangi bir şikayet almadım burada sizlerinde payı var hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Oğuz ve Emniyet Müdürü Or, terfi alan polislerin yeni rütbelerini takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.