Emniyet'te Yeni Dönem!

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Or'un Merkeze çekilmesiyle Isparta'ya tayin olan yeni Emniyet Müdürü Caner Tayfur, şube müdürlerinde radikal değişikliklere gideceğe benziyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2014 16:41
Emniyet'te Yeni Dönem!

İstanbul Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksek Okulu müdürü iken, Isparta'ya Emniyet Müdürü olarak atanan Caner Tayfur, emniyette yeni bir döneme imza atacak.

Şube müdürlerinde radikal değişikliklere gideceği öğrenilen Tayfur'un, ilk değişikliği Özel Kalem Müdürlüğü'nde yaptığı öğrenildi.

Resmi olmayan bilgilere göre; Asayiş Şube Müdürü Dursun Özmen'in yerine Alper Aygül, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ayhan Işık'ın yerine Salih Ayas, Personel Şube Müdürü Gökhan Oral'ın yerine Gönül Açıkel ve Özel Kalem Müdürü Komiser Yardımcısı Bilal Küçükçakır 'ın yerine Fahri Ak getirildi.

Konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, İl Emniyet Müdürü Tayfur'un başta İstihbarat, KOM ve Terörle Mücadele gibi kritik şube müdürlüklerinde de değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.