Emniyetten Cinsel Operasyon

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir şahsın evine düzenlediği operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2013 10:06
Emniyetten Cinsel Operasyon

Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Şube Büro Amirliği ekipleri, ihbar doğrultusunda şahsa ait bir eve baskın düzenledi. Yapılan aramada; 127 kutu bayanlar için istek artırıcı damla, 200 MM’lık 30 kutu geciktirici sprey, çeşitli markalarda kremler, kutular içerisinde geciktiri haplar ile birlikte toplamda 673 adet yapay kızlık zarı sıvısı ile beraber 11 kutu geciktiri sprey ele geçirildi. Toplamda 853 adet cinsel içerikli malzemelere el konuldu.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyona ayrıca Kamu Kurum ve Kuruluşlardan da Uzman personeller katıldı. Olayla ilgili ifadesi alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum