Emniyetten Dernek Ve Lokallere Denetleme

Emniyetten Dernek Ve Lokallere Denetleme

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2016 18:57
Emniyetten Dernek Ve Lokallere Denetleme

Emniyet Müdürlüğü tarafından çok sayıda Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerleri ile belirlenen sabit noktalarda arama ve kontroller yapıldı.

Denetleme ile ilgili yapılan bilgilendirmede, "Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele edilmesi amacıyla 24 Haziran 2016 Cuma günü 20:00 ile 24:00 saatleri arasında il merkezi ve ilçelerde faaliyet gösteren Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerlerinde arama ve kontroller yapılmıştır.

Yapılan uygulamalar sonucunda; Yapılan GBT kontrollerinde İl Merkezi ve İlçeler olmak üzere toplam (1241) şahsın kaydı incelenmiş olup, İl Merkezinde (1) şahıs Askeri Kanuna muhalefetten, Şarkikaraağaç İlçesinde karşılıksız yaralama suçundan aranan ( 1) şahıs gözaltına alınmıştır. İl Merkezi ve İlçeler olmak üzere toplam (52) adet Umuma Açık İşyeri kontrol edilmiş olup, İlçelerde (1) işyerine cezai işlem uygulanmış, (1) işyerine de kapalı alanda sigara içilmekten cezai işlem uygulanmıştır. İl Merkezindeki Dernek ve lokallerde (4) dernek kontrol edilmiş ve yapılan bu denetimlerde (1) derneğe alkol vermek, (2) derneğe üye olmayan kişileri bulundurmak, (2) derneğe 4207 Sayılı Kanuna muhalefetten(kapalı mekanda sigara içermek) ve dernekte bulunana (9) şahsa kapalı alanda sigara içmekten 945 TL para cezası kesilmiştir. (1) derneğe de kumar oynanması için yer temin etmekten işlem yapılmış, (5) şahsa kumar oynamaktan 1095.00 TL para cezası kesilmiştir. İl ve İlçelerde belirlenen sabit noktalarda toplam 592 araç kontrol edilmiş, İl Merkezi ve ilçeler olmak üzere toplam (32) araca değişik trafik suçlarından 24.919.00TL para cezası tatbik edilmiştir. Ayrıca İlçelerde (7) adet araç (sigortasız ve alkol) suçlarından dolayı trafikten men edilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlularla mücadele etmek ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliklerinin sağlanarak ilimizdeki huzur ortamının korunması amacı ile çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.