Emniyetten Dernek Ve Lokallere Denetleme

Emniyetten Dernek Ve Lokallere Denetleme

Yayınlanma:
Emniyetten Dernek Ve Lokallere Denetleme

Emniyet Müdürlüğü tarafından çok sayıda Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerleri ile belirlenen sabit noktalarda arama ve kontroller yapıldı.

Denetleme ile ilgili yapılan bilgilendirmede aşağıdaki bilgiler verildi; 

Emniyet Müdürlüğümüzce 14 Ağustos 2016 Pazar gecesi ilimiz genelinde faaliyet gösteren çok sayıda Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerleri ile belirlenen sabit noktalarda arama ve kontroller yapıldı.

Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele edilmesi amacıyla 14 Ağustos 2016 Pazar günü 21:00 ile 06:00 saatleri arasında ilimiz genelinde faaliyet gösteren Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerlerinde arama ve kontroller yapılmıştır. 

 

Yapılan uygulamalar sonucunda; 
1-     Yapılan GBT kontrollerinde toplam 2542 şahsın kaydı incelenmiş olup, arandığı anlaşılan 5 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.

2-     111 adet Umuma Açık İşyeri kontrol edilmiş olup, 1 işyeri hakkında ise satışı yasak olan saatlerde alkol satmaktan dolayı gerekli yasal işlem yapılmıştır.

3-     Dernek ve lokallerde yapılan denetimlerde 2 dernek hakkında içeride alkol alınmasından dolayı yasal işlem yapılmış ayrıca içeride sigara içtikleri tespit edilen 4 şahıs hakkında kapalı mekanda sigara içmekten 420 TL idari para cezası düzenlenmiştir. Ayrıca bir başka dernekte ise içeride kumar oynandığı tespit edilmiş olup, dernek sorumluları hakkında “Kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak” suçundan gerekli yasal işlem yapılmış, ayrıca kumar oynayan 4 şahsa 1095 TL idari para cezası düzenlenmiştir.

4-     Belirlenen sabit noktalarda toplam 672 araç kontrol edilmiş, değişik trafik suçlarından 48 araç sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiş, 5 araç değişik trafik suçlarından dolayı trafikten men edilmiştir. Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlularla mücadele etmek ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliklerinin sağlanarak ilimizdeki huzur ortamının korunması amacı ile çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

 ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum