Emniyetten ‘Fuhuş’ Operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçundan 2’si yabancı uyruklu 3 kişi yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2014 17:37
Emniyetten ‘Fuhuş’ Operasyonu

Binbirevler Mahallesinde bir ikamette fuhuşa yer temin edildiği ihbarını değerlendiren Ahlak Büro Amirliği ekipleri, söz konusu ikameti takibe aldı. Bir müddet bekleyen ekipler, evden çıkan 2’si bayan 3 erkek şahsı yakaladı. Şahısların yapılan kontrollerinde bayanların yabancı uyruklu oldukları tespit edildi.

Yapılan sorgulamada, yabancı uyruklu bayanlar M.N ve L.G’nin fuhuş yapmak için Y.Ö’nün evine geldikleri anlaşıldı. Yabancı uyruklu bayanlardan L.G’nin Türkiye’ye kaçak girdiğini tespit eden ekipler, şahsı yabancılar büro amirliğine teslim etti. Y.Ö isimli erkek şahıs ile diğer yabancı uyruklu M.N isimli bayan şahıs fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçundan adli mercilere sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.