Emniyetten Fuhuş Operasyonu

Emniyetten Fuhuş Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2016 16:18
Emniyetten Fuhuş Operasyonu

Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde fuhuş yaptığı tespit edilen 2 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

3 ayrı mahallede kiraladıkları evlerde para karşılığı fuhuş yapan 2 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizin yapmış oldukları istihbarı çalışmalar neticesinde geçtiğimiz ay içerisinde üç ayrı mahallede tespit edilen adreslerde ikamet etmekte olan ve para karşılığı fuhuş yaptıkları anlaşılan H.A. ve N.Ç. isimli şahıslar hakkında yasal işlem yapılmıştır.

Yapılan araştırmada ayrıca H.A. isimli şahsın para karşılığı fuhuş yapması için yer ve imkan sağladığı anlaşılan İ.K. isimli şahıs hakkında da yasal işlem yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Konu ile ilgili olarak bahsi geçen ikametlerin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır. Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde fuhuşla mücadele konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ