Emniyetten Hırsızlık Operasyonu

Çeşitli tarihlerde gerçekleşen üç ayrı olayda ev ve iş yerinden televizyon ile bir kişiden 35 bin Irak Dinarı ile 500 dolar çaldığı iddiası ile 6 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2013 15:14
Emniyetten Hırsızlık Operasyonu

Alınan bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kepeci Mahallesi'nde içindekilerinden şüphelendiği bir otomobili durdurdu.

Yapılan incelemede otomobilde bulunan televizyonun Karaağaç Mahallesi'ndeki bir evden çalıntı olduğunu belirleyen ekipler, otomobildeki Y.A, S.C, M.E, E.K, ve M.A'yı gözaltına aldı. Yapılan araştırmalarda zanlıların, Hisar Mahallesi'ndeki bir evden gerçekleşen dizüstü bilgiyasar hırsızlığının da failleri olduğu belirlendi.

Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Iraklı vatandaş Ahmet Abdulsalam Ali de içinde 35 bin Irak Dinarı ile 500 dolar bulunan cüzdanının çalındığını iddia ederek durumu polise bildirdi.

Yapılan araştırmanın ardından söz konusu hırsızlığı M.B'nin yaptığı ve şüphelinin bir otobüsle Afyonkarahisar'a gittiği belirledi. Durumun Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmesi üzerine operasyon düzenleyen polis, şüpheliyi Afyonkarahisar Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde gözaltına aldı.

Zanlının üzerinde yapılan aramada ise çalıntı olduğu belirlenen 35 bin Irak dinarı ile 500 dolar ele geçirildi.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum