Emniyetten Huzur Operasyonu

Emniyetten Huzur Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2016 18:05
Emniyetten Huzur Operasyonu

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Yalvaç'ta umuma açık işyerleri ve belirlenen sabit noktalarda arama ve kontrol yapıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanarak suç ve suçlularla daha etkin mücadele etmek amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzce 06 Mayıs 2016 Cuma gecesi İlimiz, Yalvaç İlçesinde faaliyet gösteren Umuma Açık İşyerleri ile belirlenen sabit noktalarda arama ve kontroller yapıldı.

Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması öncelikli görevlerimiz arasındadır. Adli ve önleme araması yapılması amacıyla 06 Mayıs 2016 Cuma günü saat: 22.00 sıralarında İlimiz, Yalvaç ilçesinde faaliyet gösteren Umuma Açık İşyerlerinde arama ve kontroller ile yol uygulaması yapılmıştır.

Yapılan uygulama neticesinde;
Umuma açık yerlerde ve yapılan yol uygulaması neticesinde toplam 393 şahsın GBT sorgulaması yapılmıştır. Yapılan bu sorgulamalarda aranan şahsa rastlanılmamıştır.
Umuma Açık İşyerleri kontrol edilmiş olup, yapılan bu kontrollerde 3 şahsa işyeri içerisinde tütün ve tütün mamulleri kullanmaktan kabahatler kanununa göre işlem yapılmıştır.
Yol uygulamasında durdurulan araçta bulunan T.S.A isimli şahsın üst aramasında 1 adet 7.65 çaplı Beratta ibaresi yazılı şarjöründe 7 adet fişek bulunan tabanca ele geçirilmiş şahsa 6136 S K M suçundan işlem yapılmıştır.
Yapılan yol uygulamasında 36 araç sorgulanmış olup, 5 araca (567) TL trafik para cezası uygulanmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlularla mücadele etmek ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliklerinin sağlanarak ilimiz genelindeki huzur ortamının korunması amacı ile çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.