Emniyetten Isparta'da Sınav Tedbiri

Süleyman Demirel Üniversitesi yerleşkesindeki fakülte binalarında yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2012 18:10
Emniyetten Isparta'da Sınav Tedbiri

Süleyman Demirel Üniversitesi yerleşkesindeki fakülte binalarında yapılacak. Sınavların güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerin, yıl boyunca özveriyle çalışarak kazandıkları bilgilerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri, zihinlerinin yorulmaması, doğru düşünebilmelerini için sessiz, sakin ve gürültüsüz bir ortama ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapsamda seyyar satıcıların bağırarak satış yapmaları, inşaat ve yollarda gürültülü çalışma yapılması, ev düğünü veya sünnet merasimlerinde yüksek sesle müzik çalınması, düğün veya sünnet konvoyunda korna veya klakson çalınması gibi öğrencilerin dikkatini olumsuz etkileyecek her türlü gürültünün yapılmaması gerekmektedir. Ayrıca sınavdan bir gün önce öğrencilerin yeterince dinlenmeleri için düğün ve nişan merasimleri erken sonlandırılacaktır" dedi.

Söz konusu tedbirlerin geleceğe emin adımlarla yürüme kararlılığında olan gençlerin çabalarını ve emeklerini karşılıksız bırakmamak amacıyla alındığını kaydeden Gürkan, vatandaşların bu konuda gereken hassasiyeti göstereceklerine inandıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.