Emre Altuğ AGF’de Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Isparta’da yapılan yönetim kurulu toplantısında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan’dan boşalan yönetim kuruluna üyeliğine ilimizdeki 5 yerel gazetenin sahibi Emre Altuğ getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2015 15:10
Emre Altuğ AGF’de Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Isparta için büyük bir başarı olarak kabul edilen görevlendirme Cuma günü yapılan AGF Yönetim Kurulu’nda gerçekleşti. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan’ın 3 yönetim kurulu toplantısına gelmemesinden dolayı 2013 yılı Eylül ayında kurulan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu birinci yedek üyesi Emre Altuğ, asil üye olarak görevlendirildi. Konu hakkında değerlendirmede bulunan AGF’nin yeni yönetim kurulu üyesi Emre Altuğ; “Bu görevlendirme şahsım ve Isparta için oldukça iyi bir durum. İlimiz ve Akdeniz Bölgesi için ve mesleğimiz adına iyi çalışmalarda bulunacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.