Emre Altuğ, Başdeğirmen'e Sordu: "Kendi Malın Olsa Verir Miydin?"

Emre Altuğ, Başdeğirmen'e Sordu: "Kendi Malın Olsa Verir Miydin?"

Yayınlanma:
Emre Altuğ, Başdeğirmen'e Sordu: "Kendi Malın Olsa Verir Miydin?"

Mhp Belediye Meclis Üyesi Adayı Emre Altuğ, Gazeteci Muhammed Uslu'nun moderatörlüğünü yaptığı Labirent programda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e sert eleştirilerde bulundu.

Kirazlıdere ve Andık deresine eski para ile 1 Katrilyon 750 Trilyon harcadığını eleştiren Altuğ o para ile 2000 tane konut yapıp 8 bin kişiyi sevindirsene. Öncelikle ihtiyacımıza yoğunlaşsana dedi.

Ayrıca Başdeğirmen'in 153 tane projeye imza attık cümlesine de tepki gösteren Altuğ; 'Allah Aşkına sayar mısınız bize o 153 projeyi dedi' .
Ayazmana Mesireliğinin en değerli köşesini 45 yıllık ortağının oğluna sattığını açıklayan Emre Altuğ; '45 yıllık ortağının oğluna arsa satıyorsun 45 yıllık. Sen ortak olduğunda belki o çocuk dünyada yoktu. Sen o çocuğun amcası sayılırsın. Neden bu iddialara cevap vermiyorsun? diye sordu.

Konuşmasında, 5 milyar TL değerinde olan ve yaklaşık 500 dairenin sığabileceği büyüklükteki Böcüzade Parkı'nın Ziraat Bankası'na 100 milyon TL karşılığında ipotek verilmesine tepki gösteren Altuğ, Başdeğirmen'e yönelik çarpıcı bir soru sordu: "Kendi malın olsa verir miydin?"

Emre Altuğ, yaptığı açıklamada, Başdeğirmen'in böyle bir durumda ipotek verip veremeyeceğini sorguladı. Kendi malın olsa verir miydin? vermezdin , hiçbir zaman da vermedin diyen Altuğ bu konular hakkında neden Başkan Başdeğirmen'in cevap vermediğini sorguladı...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum