Emre Altuğ Belediye Başkan Aday Adayı

Emre Altuğ, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı: "Isparta’ya Hizmet İçin Yola Çıktım"

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2018 09:08
Emre Altuğ Belediye Başkan Aday Adayı

Isparta kamuoyunun yakından tanıdığı Demokrat Gazetesi imtiyaz sahibi Emre Altuğ bugün Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Isparta siyasetinde yoğunluk her geçen gün artıyor. Bu doğrultuda gözlerin çevrildiği partilerden birisi de Ak Parti. Parti’de İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan aday adaylıkları için 5 Kasım tarihinde başlayıp daha önce 12 Kasım itibariyle yani dün sona ereceği açıklanan ancak, son anda 16 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılan başvuru süreci devam ediyor. Parti’de 18 Kasım Pazar günü ise temayül yoklaması yapılacak ve son kararı her zaman olduğu gibi yine Genel Merkez ile Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan verecek.

EMRE ALTUĞ AK PARTİ’DEN
ADAY ADAYI OLDU
Isparta kamuoyunun ve basın camiasının yakından tanıdığı Demokrat, İlke, Objektif ve Eğirdir Akpınar Gazetelerinin imtiyaz sahibi olan İşadamı Emre Altuğ da kalabalık bir toplulukla Ak Parti’ye gelerek aday adaylığı başvurusunu yaptı.

ZABUN; “HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Makamda Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru belgesini imzaladı ve Başkan Zabun’a teslim etti. İl Başkanı Zabun, burada yaptığı konuşmada, Emre Altuğ’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak şunları söyledi; “Bilindiği gibi partimizde Genel Merkezimiz tarafından daha önceden açıklanan aday adaylığı başvuru süreci devam etmektedir. 5 Kasım’da başlayan süreç bugün itibariyle 16 Kasım tarihine kadar uzatılmıştır. Partimizin değerli üyesi sayın Emre Altuğ beyin de bugün itibariyle başvurusunu almış bulunuyoruz. Kendisine hayırlı uğurlu olması dileklerimi sunuyorum” dedi.

ALTUĞ; “HALKIMA EĞİTİM VE
BASIN OLARAK HİZMET EDİYORUM”
Kendisinin partinin kuruluşundan bu yana üyesi olduğunu ifade eden İşadamı Emre Altuğ da başvuruda yaptığı konuşmada; “Ben yıllardır eğitim hizmetinde bulundum. Bu hizmetlerime son yıllarda basın hizmetlerini de ekledim ve şuanda Demokrat, İlke, Objektif ve Eğirdir Akpınar Gazetelerinin imtiyaz sahibiyim. Basın olarak, Isparta halkını en iyi şekilde haberlerden haberdar etmenin çabası içerisindeyiz.

“ALLAH YAR VE
YARDIMCIMIZ OLSUN”
Kuruluşundan bu yana üyesi olduğum Partimiz Ak Parti’den 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu şuanda resmi olarak yapmış bulunuyorum. Allah, yar ve yardımcımız olsun. İnşallah bu onurlu vazife bize verildiği zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.